La ferme de Linciaux, een agro-ecologische familieboerderij in het hart van de Condroz

Welkom op de website van een boerderij als geen ander, waar agro-ecologie, lokale producten en ongewone vakanties hand in hand gaan met respect voor het milieu, dierenwelzijn en de mensen die er werken. Dit zijn de sleutelwoorden die ons drijven om lokale biologische producten te produceren, verwerken en distribueren, gemaakt met liefde en respect voor het leven en de biodiversiteit.

Ontdek op de Ferme de Linciaux een familieboerderij op mensenmaat (runderen, schapen, kippen), groenten en fruit die in de geest van de permacultuur worden geproduceerd en verrijkende opleidingen. Je kunt ook een tijdloze nacht doorbrengen in onze bijzondere hut in het hart van de boerderij.

Onze ambachtelijke producten

lle producten die op onze webwinkel verkocht worden, komen van onze boerderij. Geniet van onze biologische producten, met liefde en respect voor het leven vervaardigd.

Vleespakketten, burgers, confituren, siropen…

Onze cabane in de moestuin

Kom en geniet van een unieke ervaring!

Slapen en eten in het hart van de moestuin van de boerderij. Kom je batterijen opladen in dit unieke kader en maak opnieuw contact met de aarde terwijl je geniet van lekkere biologische/ultra-lokale maaltijden.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren.
Door op de knop “Accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van alle cookies.