Welkom op de boerderij van Linciaux,
een uitzonderlijke eco-boerderij
in het hart van Condroz

Welkom op de website van een boerderij waar we het een tikkeltje anders aanpakken: agro-ecologie, lokale producten en een uniek verblijf gaan hand in hand met respect voor het milieu, het dierenwelzijn en de mensen die er werken.
Die achterliggende gedachte inspireert ons om met liefde voor het leven en de biodiversiteit lokale en biologische producten te produceren, te verwerken en te distribueren.

Hier op de boerderij van Linciaux doen we op kleine schaal aan veeteelt (rund, schapen & kippen), telen we groenten en fruiten volgens de principes van permacultuur en geven we verrijkende opleidingen.
Neem de tijd om het allemaal in je op te nemen tijdens een nacht in ons tijdloos vakantiehuis dat in de moestuin van de boerderij staat.

Onze ambachtelijke, lokale producten

lle producten die op onze webwinkel verkocht worden, komen van onze boerderij. Geniet van onze biologische producten, met liefde en respect voor het leven vervaardigd.

Vleespakketten, burgers, confituren, siropen…

Onze cabane in de moestuin

Kom en geniet van een unieke ervaring!

Slapen en eten in het hart van de moestuin van de boerderij. Kom je batterijen opladen in dit unieke kader en maak opnieuw contact met de aarde terwijl je geniet van lekkere biologische/ultra-lokale maaltijden.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren.
Door op de knop “Accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van alle cookies.