Theoretische en praktische inleiding
tot de permacultuur

Heb je van permacultuur gehoord en wil je er meer over weten?

In één dag ontdek je de grondbeginselen van deze veelbelovende filosofie en de praktische toepassingen ervan in de context van een moestuin en een boerderij.

Ik begin mijn eigen moestuin
in permacultuur

Wil je je eigen moestuin beginnen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je al een moestuin en wil je de principes van permacultuur hierop toepassen?

In 7 dagen, gespreid over de voorjaarsperiode, maakt deze opleiding je autonoom in de aanleg en het beheer van je moestuin.

Wenst je de data van de volgende opleidingen te kennen?

Registreer hieronder
en wij zullen je op de hoogte houden van het programma.

* Het organiseren van opleidingen in tijden van een gezondheidscrisis is zeer gecompliceerd en tijdrovend. Bovendien zullen we een nieuw opleidingslokaal bouwen. Daarom hebben wij besloten er in 2022 geen te organiseren.
Wij nodigen je uit het programma te raadplegen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de lancering van nieuwe cursussen.
Het organiseren van opleidingen in tijden van gezondheidscrises is zeer ingewikkeld en tijdrovend. Bovendien zullen we een nieuwe trainingszaal bouwen.
Daarom hebben wij besloten er in 2022 geen te organiseren.

Wij nodigen u echter uit het programma te raadplegen en u in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de lancering van nieuwe cursussen.

Voor meer informatie over onze opleidingen, gelieve ons te contacteren en dit formulier in te vullen!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren.
Door op de knop “Accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van alle cookies.