Sommige van onze producten zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Daartoe gebruiken wij conserveringsprocédés zoals pasteurisatie (potten), invriezen (zelfgemaakte hamburgers), drogen (kruidenthee), conserveren in suiker (jam & siropen).
Wanneer u een van deze producten bestelt, wordt u uitgenodigd om het (de) product(en) op de boerderij te komen afhalen de 1e zaterdag van de maand volgend op uw bestelling. Als het bijvoorbeeld 12 april is, moet u op de eerste zaterdag van mei tussen 11.00 en 17.00 uur naar de boerderij komen om uw bestelling op te halen.
Natuurlijk kunt u uw aankopen ook op afspraak afhalen. Hiervoor gaat er niets boven een e-mail naar info@fermedelinciaux.be
Voor onze rundvleespakketten en kippen werken wij met een systeem van voorbestellingen.
Voor rundvlees: wanneer u een pakket online koopt, wordt het voor u gereserveerd bij de volgende vleesverkoop.
De data voor de verkoop van rundvlees in 2022 zijn: zaterdagen 26 maart – 23 april – 4 juni – 10 september – 29 oktober – 26 november
Voor de Mechelse koekoekskippen: omdat we de kippen tijdens de zomermaanden op hun eigen tempo laten groeien, hebben we slechts de mogelijkheid om één partij per jaar groot te brengen. De verkoop vindt begin september plaats (exacte datum nog te bevestigen).
Elke online aankoop van kip in de loop van het jaar geldt als reservering voor de losse verkoop van september daaropvolgend.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren.
Door op de knop “Accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van alle cookies.